24 вересня 2022 р. 12:34

Поліція викрила одеситок, які вербували до проституції малозабезпечених жінок

Фото: Головне управління Нацполіції в Одеській області

(Фото: Головне управління Нацполіції в Одеській області)

Три одеситки віком 31-го та 32-х років налагодили діяльність у сфері послуг інтимного характеру, до якої залучали малозабезпечених жінок.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Одеській області.

Найманим працівницям жінки платили по 40% від «виручки», що в середньому становила 30-40 тисяч гривень на день. Бізнес правопорушниці ретельно конспірували, постійно змінюючи адреси, за якими жінок зводили з клієнтами для надання їм інтимних послуг.

Поліція провела обшуки в сімох квартирах, які орендували спільниці. В якості речових доказів правоохоронці вилучили документи та чорнові записи, флеш-носії інформації, ноутбуки, мобільні телефони, сім-картки українських та іноземних операторів, банківські картки та кошти в сумі 7 600 доларів США й 30 700 гривень.

Слідчі поліції повідомили фігуранткам про підозру у втягненні людей в заняття проституцією за попередньою змовою (ч.2 ст.303 Кримінального кодексу України), а також утриманні місць розпусти й звідництві для розпусти (ч.1 ст.302 ККУ).

Максимальне покарання, передбачене даними статтями, – позбавлення волі на строк до семи років.

Нещодавно поліція затримала одесита, який вирішив поквапити перехожого встигнути до дому до настання комендантської години за допомогою пістолета.

Постріли почув поліцейський й затримав зловмисника.

Також одеські поліцейські затримали батька із сином за підозрою у виготовленні фіктивних студентських квитків для чоловіків, які бажали ухилитися від служби в армії.

Патрульні поліцейські продовжують виявляти вибухонебезпечні предмети на вулицях Одеси. Так, 20 вересня одесит знайшов на вулиці гранату.

19 вересня правоохоронці отримали повідомлення, що на одному з пляжів міста в Київському районі знайдений вибухонебезпечний предмет. Поліцейські прибули на місце та виявили предмет, схожий на постріл для підствольного гранатомету радянського зразку ГП-25. 

В Одесі через вибух на заправці загинула людина.

Поділитися