24 січня 2022 р. 09:47

Поліція розслідує обставини смерті чоловіка на Одещині, біля тіла якого знайшли закривавлені ножиці

Поліція розслідує обставини смерті чоловіка на Одещині, біля тіла якого знайшли закривавлені ножиці

Тіло чоловіка з перерізаними венами знайшли в автомобілі Volkswagen Caddy на дорозі між селами Нерубайське та Холодна Балка, а біля тіла знайшли закривавлені ножиці.

Факт ІзбірКому підтвердили в поліції, проте в інтересах слідства особу померлого зазвичай не розкривають. 

Між тим видання "Думська" стверджує, що загиблий - заступник начальника Головного управління Держгеокадастру в Одеській області – начальник відділу використання земель сільськогосподарського призначення.

Нагадаємо, поліцейські встановлюють причини самопідпалу місцевого мешканця, який стався 14 січня у Подільську.

30 листопада, у ліцеї «Олімпієць» знайшли мертвим 15-річного підлітка.

У липні в одному з одеських Telegram-каналів з'явилось фото повішеної людини. Автор допису стверджував, що на світлині начебто зображений заступник начальника управління патрульної поліції Ізмаїла Іван Митькин, який, згідно з повідомленнями у соцмережах і місцевих масмедіа, позичив у колег 300 тисяч доларів США і напередодні зник.

У травні у відділі прикордонної служби в cелищі Тарутине, що в Одеській області, з табельної зброї застрелився військовий контрактної служби.

На початку травня на Одещині загинув прикордонник Костянтин Коняєв

20 липня близько 10 години військовослужбовець військової частини 3012 Національної гвардії України лейтенант Антон  Полушкін поранив себе з табельної зброї, повідомили в пресслужбі Південного оперативно-територіального об'єднання НГУ. 

Поділитися