02 квітня 2022 р. 11:29

Поліція перевірила «криміналітет» Одещини на співпрацю з рф

Поліція перевірила «криміналітет» Одещини на співпрацю з рф

На Одещині працівники Нацполіції спільно з Департаментом стратегічних розслідувань провели профілактичне відпрацювання представників «криміналітету», тобто перевірили чи не співпрацює злочинний світ з російськими засланцями та диверсійно-розвідувальними групами.

За даними поліції, надходила інформація, що місцевий криміналітет нібито пообіцяв ворожим спецслужбам дестабілізувати ситуацію в регіоні.

Тож під час такої перевірки поліцейські вилучили у цих осіб зброю, набої, гранати, ножі. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження. 

Затриманих опитали за допомогою поліграфу. Результати показали, що інформація про їх можливу співпрацю з ворогом – це фейк. 

Напередодні ЗМІ повідомляли, що співробітники Служби безпеки України затримали в одному з номерів готелю "Немо" депутата Одеської міської ради Андрія Кісловського. Однак пізніше з'явилося відео, де Кісловський спростовує його затримання. На сторінці депутата в фейсбуці цього відео немає, а СБУ досі не коментує інцидент. 

Нагадаємо, під час комендантської години в Одесі затримали автомобіль зі зброєю та набоями.

Працівники Управління Служби безпеки України в Одеській області затримали чоловіка, який поширював проросійські наративи та підтримував війну проти України у соцмережах.

Раніше СБУ знешкодила російську ботоферму, що працювала в Одесі та затримала ексбойовика «ДНР» і чергову ворожу агітаторку. 

Дивіться більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися