13 червня 2022 р. 18:09

Інтим на одеському пляжі поліція кваліфікувала як хуліганство

Інтим на одеському пляжі поліція кваліфікувала як хуліганство

Дівчина з чоловіком, які у громадському місці в присутності людей задовольнили свої сексуальні бажання, вчинили грубе порушення громадського порядку, що супроводжувалося винятковим цинізмом, поєднаним з демонстративною зневагою до загальноприйнятих норм моралі, проявом безсоромності та грубої непристойності.

Так оцінили дії чоловіка та жінки, які влаштували оральний секс на пляжі, в поліції.  

При цьому чоловік виявився іноземцем, а жінка приїхала в Одесу з іншої області.

"Очевидці події зняли це на відео, яке правоохоронці виявили в ході моніторингу пабліків та новинних сайтів. Встановивши місце зйомки, поліцейські швидко розшукали правопорушників", - зазначили в поліції.

Їм оголосили підозру за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України ("Хуліганство"). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Раніше речник голови Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук повідомив, що парочці видали повістки до військкомату.

Також в Одесі почастішали повідомлення від очевидців про працюючі дискотеки, а наприкінці минулого тижня двоє чоловіків після відпочинку у клубі влаштували бійку в "Аркадії". Наразі вони також отримали повістки до військкомату. 

Нагадаємо, раніше начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко підписав наказ, згідно з яким з 14 травня в регіоні дозволяється продаж усіх видів алкогольних напоїв.

Останнього разу послаблення з цього приводу відбулося 1 квітня. Відтоді дозволили продаж пива та вина до 15:00.

А до того з 2 березня заборонили торгівлю алкоголем та сильнодіючими хімічними речовинами в регіоні взагалі.

Пізніше, 24 травня, скоротили комендантську годину.

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися