30 червня 2022 р. 20:57

Мешканку Одеси обвинувачують в самовольному будівництві восьмиквартирного будинку

Мешканку Одеси обвинувачують в самовольному будівництві восьмиквартирного будинку

Прокурори Малиновської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканки Малиновського району за фактом самовільного зайнятті та забудови земельної ділянки.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

Слідством з’ясовано, що підприємлива громадянка незаконно захопила земельну ділянку площею 225 м кв по вул. Комітетській в Одесі, на якій збудували чотирьох поверховий житловий будинок на вісім квартир та самовільно огородила парканом.

Жінка фактично використовувала ділянку без дозвільних документів на землю та будівництво, чим спричинила майже 1,2 млн грн шкоди її законному власнику - територіальній громаді в особі Одеської міської ради.

Під час досудового розслідування незаконну забудову у вигляді паркана знесено, самовільно захоплену земельну ділянку площею 106 м кв прибудинкової території приведено у первинний стан.

Також прокурорами пред’явлений позов про відшкодування завданої кримінальним правопорушенням шкоди.

Нагадаємо, прокурори Білгород-Дністровської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Білгород-Дністровська за фактом пособництва у використанні підроблених документів та шахрайському заволодінні землею рекреаційного призначення.

У квітні правоохоронці оголосили підозру інженеру-землевпоряднику та особі, яка організувала шахрайську схему заволодіння землею, за фактом пособництва у використанні підроблених документів та шахрайському заволодінні землею рекреаційного призначення.

Прокурори Доброславської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно керівниці одного з управлінь Южненської міської ради Одеської області, обвинуваченої у скоєнні корупційного злочину.

Болградська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно підприємця, який підключав Інтернет у школах колишнього Тарутинського району. 

Поділитися