18 березня 2022 р. 11:44

Мешканець Одещини надавав ворогу координати стратегічних об'єктів розташованих в регіоні

Мешканець Одещини надавав ворогу координати стратегічних об'єктів розташованих в регіоні

Кіберполіція Одеської області  викрила зрадника, який передавав окупантам інформацію про військові об’єкти України.

Як повідомили в пресслужбі відомства,  зловмисник через месенджер передавав загарбникам координати стратегічних об‘єктів. Під час обшуку на техніці фігуранта знайшли скріншоти, фото об’єктів військової інфраструктури та відповідне листування з окупантами.

31-річний житель смт Сергіївка налагодив «співпрацю» з військовими-злочинцями РФ. Чоловік передавав їм інформацію про місцезнаходження різних стратегічних об’єктів в регіонах держави.

За місцем мешкання зловмисника правоохоронці провели обшук та вилучили мобільні телефони, ноутбуки та жорсткий диск. На вилученій техніці виявили докази причетності до злочинної діяльності.

Слідчі Білгород-Дністровського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Одесі співробітники Служби безпеки України затримали ворожу агітаторку, яка поширювала у забороненій соціальній мережі пропаганду країни-агресора та панічні настрої. 

15 березня в чотирьох населених пунктах морського узбережжя Одещини були зафіксовані вибухи. Під час обстрілів постраждали дві людини.

Нагадаємо, викраденого в Новій Каховці журналіста вивезли у Херсон. Сестра викраденого українського журналіста Олега Батуріна - Ольга змогла трохи дізнатися про долю брата, якого ув'язнили окупанти.

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися