12 квітня 2022 р. 12:15

Мешканець Чорноморська прострелив ногу чоловіку з автомата

Мешканець Чорноморська прострелив ногу чоловіку з автомата

Мешканець Чорноморська під’їхав до обійстя 32-річного мешканця Молодіжного, підізвав його до себе і почав сваритися, а в ході конфлікту розпилив сльозоточиву рідину з балончика, дістав зброю і вистрілив йому в стегно з автомата.

Як повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, «швидку» постраждалому викликала дружина, яка стала свідком події. Його госпіталізували з наскрізним вогнепальним пораненням стегна та відкритим переломом стегнової кістки. 

У зловмисника поліцейські вилучили ручний кулемет, чотири магазини з більш ніж двомастами патронами, гранату РГД-5 та аерозольний балончик сльозоточивої та дратівливої дії. Пояснень чоловік не дає. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і доставили до слідчого ізолятора.

Зараз триває досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Встановлено, що фігурант тримав образу на потерпілого через те, що він скривдив кілька років тому його сина. В ході слідства будуть з’ясовані всі обставини події, в тому числі, звідки у правопорушника арсенал зброї.

Нагадаємо, Болградська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно підприємця, який підключав Інтернет у школах колишнього Тарутинського району.

Працівник поліції вирішив провести в будинку одеської журналістки обшук, не надавши на це законних підстав.

9 квітня стався вибух у Чорноморську Одеської області. Як повідомив голова Одеської військової адміністрації Максим Марченко, в Чорноморську стався вибух у нежитловому приміщенні. Наразі перевіряють версію про диверсію та шукають диверсантів.

Напередодні ворог наніс удари по селу Красносілка на Одещині ракетами "Бастіон".

Мешканець села Ісаєве Березівського району в Одеській області загинув внаслідок ракетного удару 7 квітня.

Україна повернула під свій контроль захоплене агресором судно «Cапфір».

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися