21 червня 2022 р. 20:39

Колишнього мера Южноукраїнська підозрюють у побитті заступниці

ФОТО: Миколаївська обласна прокуратура

(ФОТО: Миколаївська обласна прокуратура)

Слідчі  Вознесенської окружної прокуратури повідомили про підозру колишньому Южноукраїнському міському голові за фактом заподіяння легкого тілесного ушкодження службовій особі, у зв’язку з її службовою діяльністю.

Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури.

За даними слідства, у березні 2022 року. під час проведення наради з приводу розподілу гуманітарної допомоги, між колишнім мером та його 41-річною заступницею виник конфлікт, в ході якого підозрюваний, зневажаючи правилами поведінки в чинному органі місцевого самоврядування, наніс жінці декілька ударів, чим спричинив легкі тілесні ушкодження.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, депутати Южноукраїнської міської ради в Миколаївській області проголосували за дострокове припинення повноважень міського голови Валерія Онуфрієнка, визнавши його роботу незадовільною.

Позачергова сесія Доброславської селищної ради, на якій депутати внесли зміни до селищного бюджету, відбулась 9 червня.

Депутати Ренійської міської ради під час сесії 1 червня розглянули 13 питань, серед яких звіт про виконання бюджету Ренійської громади за І квартал 2022 року. 

Поділитися