27 січня 2022 р. 09:33

Хлопець з Одещини застрелив п'ятьох людей в Дніпрі (оновлено)

Хлопець з Одещини застрелив п'ятьох людей в Дніпрі (оновлено)

Поліція проводить спеціальну операцію з розшуку військовослужбовця Національної гвардії України з Одеської області Артема Рябчука, який підозрюється у вбивстві п'ятьох та пораненні ще п'ятьох осіб в Дніпрі.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області, подія сталася сьогодні, 27 січня, близько 3:40 ранку на території Південного машинобудівного заводу. До поліції надійшло повідомлення про те, що військовослужбовець Національної гвардії відкрив вогонь із автоматичної зброї в караульній кімнаті.

У результаті  четверо військовослужбовців і одна цивільна жінка загинули на місці, ще п’ять осіб отримали поранення. Стрілець із автоматичною зброєю втік з місця злочину. 

За тривогою на місце злочину виїхало керівництво ГУНП в Дніпропетровській області, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти, всі профільні служби.

У Дніпропетровській та сусідніх областях введена поліцейська спецоперація

Також поліція оприлюднила фото підозрюваного.

09:41 Поліція повідомила про затримання військовослужбовця. 

12:00 У ДБР повідомили, що Рябчук здався сам.

«Солдат Нацгвардії Артемій Рябчук, який розстріляв товаришів по службі на Південмаші, сам зв'язався з правоохоронцями та здався їм», - повідомив заступник директора Теруправління ДБР у Полтаві Володимир Шило.

За його словами, Рябчук, попросив випадкову жінку зателефонувати у поліцію та повідомити про його місцеперебування.

Нагадаємо, у грудні 2021 року повідомлення про стрілянину до правоохоронних органів надійшло від адміністрації закладу на вулиці Посмітного, внаслідок події вогнепальні поранення отримали двоє чоловіків один із них загинув, інший доставлений до лікарні. 

У вересні того ж року поліцейські застрелили мешканця одного з населених пунктів Подільського району Одеської області, який влаштував на вулиці села стрілянину з рушниці.

Поліцейські розслідують вбивство 36-річного чоловіка у Затоці. Як повідомили в Нацполіції, стрілянина сталася в одному з місцевих барів.

Поділитися