15 липня 2022 р. 13:23

Ексжурналіст фотографував в Одесі державні установи, а любитель росії чіплявся до людей

Ексжурналіст фотографував в Одесі державні установи, а любитель росії чіплявся до людей

Патрульні поліцейські затримали 14 липня порушників комендантської години, нетверезого водія, можливих ворожих агентів та любителя росії.

Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Одеси.

Так в Київському районі Одеси поліцейські затримали чоловіка, який фотографував державну установу. В нього виявили прострочену прескарту одного з телеканалів. Пояснити свої дії чоловік не зміг тож поліцейські передали його співробітникам Служби безпеки України для з'ясування обставин.

Також ввечері поліцейські отримали виклик від громадян, що вулицями ходить нетверезий чоловік, який чіпляється до людей та висловлює підтримку країни агресора. Зокрема він доводив перхожим, що росія їхня майбутня країна та Одеса - є росія.

Раніше суд визнав винним громадянина Республіки Молдова в організації терористичного акту в Одесі за попередньою змовою групою осіб. Також Приморський районний суд Одеси засудив до 15 років позбавлення волі із конфіскацією усього наявного майна громадянина, за участь у терористичній організації, а  пенсионерку до 5 років позбавлення волі без конфіскації майна за дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади, посягання на територіальну цілісність і недоторканність України та розпалювання національної ворожнечі. 

Поділитися