16 лютого 2022 р. 20:01

Поліція відкрила справу проти депутата від партії Шарія через наругу над символом України

Поліція відкрила справу проти депутата від партії Шарія через наругу над символом України

Поліцейські з Одеси розпочали кримінальне провадження за фактом наруги над державним символом України через вчинок депутата Одеської міської ради від Партії Шарія Іллі Фреймана

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції України в Одеській області.

Відео, як в залі засідань міської ради перед початком сесії один з депутатів збирає встановлені на столах прапори України та демонстративно відкладає їх у бік, було виявлено під час моніторингу мережі Інтернет.

Відомості за вказаним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 338 (наруга над державним символом України) Кримінального кодексу України.

Перед засіданням сесії на столах депутатів поставили прапорці України, але депутат зібрав їх з місць однопартійців. 

Нагадаємо, 15 лютого в Одесі відбулася сесія міської ради. Депутати Одеської міської ради під час позачергової сесії 15 лютого внесли зміни до бюджету Одеської міської територіальної громади на 2022 рік з урахуванням необхідності фінансувати організацію територіальної оборони.

Депутати Одеської обласної ради узгодили виділення 10 мільйонів гривень з бюджету області на організацію та устаткування підрозділів територіальної оборони в регіоні.

Поділитися