07 червня 2022 р. 15:38

Депутата Одеської облради підозрюють в отриманні хабаря у 120 тисяч гривень

ФОТО: НАБУ

(ФОТО: НАБУ)

Детективи Національного антикорупційного бюро України спільно з поліцією викрили "на гарячому" депутата Одеської обласної ради – голову однієї з постійних комісій облради. 

Про це повідомили в пресслужбі НАБУ.

За даними слідства, посадовець вимагав та одержав у директора лікарні неправомірну вигоду за неперешкоджання в діяльності підприємства, а також за "гарантію" залишення на посаді.

Його викрили "на гарячому" під час одержання неправомірної вигоди у 120 тис. грн. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру. Дії особи попередньо кваліфіковані за ч. 3 ст. 368 КК України.

Нагадаємо, Служба безпеки України викрила в Одеській області діяльність організованої злочинної групи на заволодінні державним майном об’єктів критичної інфраструктури «Чорноморсько-Азовське виробничо-експлуатаційне Управління морських шляхів» на десятки мільйонів гривень.

Працівники поліції затримали головного спеціаліста одного з управлінь Одеської міськради під час одержання неправомірної вигоди.

Поліцейські затримали групу посадовців Одеської міської ради, яких підозрюють у здирництві та отриманні хабарів за непроведення демонтажу рекламних об’єктів в місті.

Правоохоронці затримали заступника начальника відділу поліції Одещини під час отримання ним 2 тисяч доларів США.

Поділитися