01 лютого 2022 р. 10:56

Бійку нардепа на засіданні земельної комісії в Одесі кваліфікували як хуліганство

Бійку нардепа на засіданні земельної комісії в Одесі кваліфікували як хуліганство

Генеральна прокуратура проводить досудове розслідування щодо дій народного депутата Артема Дмитрука у будівлі Одеської міськради.

Генеральна прокуратура України кваліфікувала дії нардепа як "хуліганство", про що внесли відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань, повідомляє Оdessa.online.

Йдеться про засідання постійної комісії Одеської міської ради з питань просторового розвитку, землеустрою та регулювання земельних правовідносин 25 січня, де сталася бійка, у якій постраждали 10 осіб.

Після чого народний депутат України Артем Дмитрук повідомив про призупинення своєї діяльності у міжфракційному об'єднанні «Розумна політика» колишнього голови Верховної Ради України Дмитра Розумкова.

У листопаді 2021 року народного депутата України Артема Дмитрука офіційно виключили з фракції «Слуга народу».

За тиждень до того стало відомо, що зміщений Верховною Радою України з посади головуючого Дмитро Разумков вирішив створити своє міжфракційне депутатське об'єднання «Розумна політика», до якого серед інших вступив народний депутат Артем Дмитрук («Слуга народу»).

4 листопада голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що партія обговорюватиме питання виключення із фракції Артема Дмитрука.

Поділитися