27 лютого 2021 р. 19:12

Незаконною вирубкою дерев зловмисники завдали Укрзалізниці 70 тисяч гривень шкоди

Незаконною вирубкою дерев зловмисники завдали Укрзалізниці 70 тисяч гривень шкоди

Співробітники Одеського районного управління поліції № 2 викрили правопорушників у лісосмузі біля залізничних колій неподалік села Вигода. В якості речових доказів у них вилучили бензопилу та дрова. 

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Своїми протиправними діями жителі Роздільнянського району 24-х та 35-ти років завдали одеській філії Укрзалізниці матеріальної шкоди на суму близько 70-ти тисяч гривень. 

Дії чоловіків слідство кваліфікувало за ч. 2 ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України, за що передбачена відповідальність у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Підозру фігурантам поліцейські оголосили, найближчим часом обвинувальний акт буде направлено до суду.

Нагадаємо, Суворовський районний суд Одеси визнав винним чоловіка, який агресивно заважав роботі журналістів на ринку «Північному».

15 лютого співробітники Одеської місцевої прокуратури № 4 повідомили про підозру громадянину України у перешкоджанні законній професійній діяльності журналіста. 

Раніше поліція почала кримінальне провадження за фактом нападу на знімальну групу 7 каналу на ринку «Північний».

Нагдаємо також, що адвокати розшукують законних представників двох потерпілих дітей у кримінальній справі про ймовірне розбещення неповнолітніх у Ізмаїльському спеціалізованому будинку дитини.

Як раніше повідомляв ІзбірКом, на початку вересня 2020 року поліція почала розслідувати ймовірне розбещення неповнолітніх у дитячому будинку в Ізмаїлі. Підозрюваною особою у кримінальному провадженні є керівник будинку дитини. За інформацією Ізмаїльського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД), тоді ж за зверненням тимчасово виконуючої обов’язки генерального директора цього закладу Центр залучив трьох адвокатів для представництва інтересів трьох потерпілих малолітніх дітей. Однак у грудні минулого року всі адвокати втратили зв’язок з потерпілими.

Поділитися