03 квітня 2021 р. 11:35

Заснув за кермом: в Одесі карета «швидкої» врізалася у таксі

Заснув за кермом: в Одесі карета «швидкої» врізалася у таксі

Сьогодні, 3 квітня, о 3 ранку на вулиці Отамана Головатого автомобіль «швидкої» втратив керування і врізався в припарковану на узбіччі Daewoo.

Про це повідомила пресслужба Патрульної поліції Одеської області. 

За словами водія «швидкої», він заснув за кермом. На момент аварії в салоні Daewoo знаходився водій, якого затиснуло дверима. Його витягали з машини рятувальники ДСНС, але обійшлося без травм.

Відзначимо, що пасажири «швидкої» теж не постраждали, забій в результаті ДТП отримала тільки фельдшерка, її госпіталізували. Також під час аварії в кареті перебувала дівчина з матір'ю, яку везли в лікарню.

Нагадаємо, внаслідок зіткнення автомобіля Hyundai, який рухався у напрямку Одеси, та службового автомобіля патрульної поліції Toyota Prius загинув пасажир Hyundai, водій та ще двоє пасажирів цієї автівки травмовані.

Одеська міська рада спільно з сервісом Штрафи UA почала реалізацію соціального проєкту, спрямованого на зниження аварійної небезпеки на дорогах. На офіційному сайті Одеської міської ради в режимі реального часу можна отримати інформацію, яка дозволяє оцінити рівень безпеки дорожнього руху. 

У 2021 році Овідіопольський районний суд Одеської області визнав винним та засудив до 10 років ув’язнення водія вантажівки, який у вересні 2019 року врізався у маршрутний автобус.

Внаслідок скоєної аварії водій мікроавтобусу та вісім пасажирів загинули на місці від отриманих травм.

Поділитися