24 червня 2021 р. 18:07

За ексслідчого СБУ в Одеській області внесли заставу в хабарній справі

За ексслідчого СБУ в Одеській області внесли заставу в хабарній справі

Внесено заставу за колишнього старшого слідчого в особливо важливих справах управління Служби безпеки України в Одеській області Сергія Глівінського, якого Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у вимаганні та одержанні 80 тисяч доларів неправомірної вигоди.

Про це розказали Вищому антикорупційному суді журналісту «Слово і діло».

«За колишнього слідчого управління Служби безпеки України в Одеській області внесли заставу, визначену рішенням апеляційної палати ВАКС від 10 червня 2021 року», – сказала керівниця відділу комунікацій ВАКС Олеся Чемерис.

3 червня НАБУ і САП повідомили ексслідчому СБУ про підозру. За даними слідства, старший слідчий в особливо важливих справах слідчого відділу Управління СБУ, в межах розслідування кримінального провадження за підозрою громадянина США, вимагав та одержав від останнього неправомірну вигоду в особливо великому розмірі за вчинення процесуальних та слідчих дій, що вплинули на пом'якшення запобіжного заходу, скасування арешту майна та банківських рахунків іноземця.

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України затримали головного державного інспектора Чорноморського басейнового управління Державного агентства рибного господарства Одеської області за підозрою у систематичному здирніцтві хабарів з рибалок.

Співробітники Служби безпеки України затримали інспектора одного з відділів Білгород-Дністровського прикордонного загону Державної прикордонної служби на систематичному отриманні хабарів. 

Раніше правоохоронці повідомили про підозру у зловживанні впливом начальнику підрозділу Військово-морських сил Збройних сил України.

Одеський апеляційний суд скасував вирок Київського районного суду Одеси від 19 грудня 2016 року колишньому начальникові Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області. 

Поділитися