07 січня 2021 р. 18:53

Внаслідок ДТП на трасі Одеса-Рені одна людина загинула, ще три – травмовані

Внаслідок ДТП на трасі Одеса-Рені одна людина загинула, ще три – травмовані

Пресцентр Головного управління Нацполіції в Одеській області повідомляє, що дорожньо-транспортна пригода, сталася близько 13 години в селі Миколаївка-Новоросійська.

За попередньою інформацією працівників Саратського відділення поліції, 45-річна водійка «Opel», жителька Білгорода-Дністровського, перевищила швидкість та не впоралася з керуванням і з’їхала в кювет.

В салоні автомобіля знаходилися її 71-річна мати, 9-річний син та його приятель-одноліток. Від отриманих травм літня жінка загинула, дітей лікарі госпіталізували з забиттям грудної клітини, лише кермувальниця відбулася незначними подряпинами, їй госпіталізація не знадобилася.

Наразі повні обставини ДТП встановлюються, вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху абo експлуатації транспoрту oсoбами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше за клопотанням прокурорів Одеської обласної прокуратури судом взято під варту 30-річного водія, підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП в смт Велика Михайлівка Роздільнянського району.

Ще один випадок відбувся з жінкою, на яку наїхав автомобіль. Її з травмами голови, грудної клітини та забоєм хребта «швидка» доставила у лікарню.

Як повідомили у пресслужбі Національної поліції, водій Nissan виїхав за межі проїжджої частини на газон біля закладу харчування на проспекті Шевченка та збив його відвідувачку.

Загалом на загальнодержавних дорогах України за 10 місяців минулого року сталося 3 тисячі 883 дорожньо-транспортних пригод, під час яких 948 людей загинули та 4 тисячі 819 травмувалися. 

Поділитися