30 березня 2021 р. 20:04

Вилківського депутата підозрюють у побитті жінки

Вилківського депутата підозрюють у побитті жінки

Депутата Вилківської міської ради від партії «Слуга народу» Володимира Раскопова підозрюють в побитті жінки у місцевому ресторані.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіції в Одеській області.

Постраждала виклала на особистій сторінці у Facebook відео, в якому обвинуватила депутата у побитті та продемонструвала побите обличчя та вирваний ніготь.

За словами жінки, інцидент стався через неякісно приготовлену їжу в ресторані - її дітям стало погано і вона повернулася за поясненнями до адміністрації закладу. Їй відповіли, що вирішити питання допоможе Володимир Раскопов. В результаті, чоловік почав бити невдоволену клієнтку.

По справі відкрито провадження, поліція опитала жінку як потерпілу.

Кореспонденти ІзбірКому спробували зв'язатися з депутатом, поки що відповіді не отримали.  

За інформацією місцевих ЗМІ, Володимир Раскопов також є начальником охорони ТОВ «Титан».

Нагадаємо, що помічник народного депутата Анатолія Урбанського виявився одним з учасників скандалу з побиттям ветерана антитерористичної операції Євгена Кучинського в Одесі співробітниками охоронної фірми "Титан Сек'юріті".

Також слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру старшому інспектору одного із відділів поліції Одеси та цивільній особі, які вдвох побили таксиста за те, що той відмовився перевозити малолітню дитину без спеціального крісла.

Нагадаємо також, що суд вислухав свідків по справі про побиття журналістів під будівлею обладміністрації. Раніше судді Приморського районного суду Одеси відклали розгляд справи про побиття активістів та журналістів під будівлею Одеської обласної адміністрації 19 лютого 2014 року. 

Наразі суддям треба допитати 10 свідків, проте вони не з'являються на засідання. Наприклад, якщо в листопаді 2020 року засідання перенесли через коронавірус, то в липні того ж року – теж через відсутність свідків

Поділитися