26 липня 2021 р. 17:14

В одеському парку знайшли повішеним патрульного поліцейського

В одеському парку знайшли повішеним патрульного поліцейського

В одному з одеських Telegram-каналів з'явилось фото повішеної людини. Автор допису стверджував, що на світлині начебто зображений заступник начальника управління патрульної поліції Ізмаїла Іван Митькин, який, згідно з повідомленнями у соцмережах і місцевих масмедіа, позичив у колег 300 тисяч доларів США і напередодні зник.

А сайт Головного управління національної поліції в Одеській області повідомив, що чоловіка  без видимих ознак насильницької смерті виявили сьогодні повішеним на дереві у парку Перемоги в Одесі. Попередня кваліфікація події – самогубство. 

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Остаточну причину смерті встановить судово-медична  експертиза.

У заголовку новини вказано, що загиблий - патрульний, проте не зазначені ані прізвище, ані його посада.

Нагадаємо, у травні у відділі прикордонної служби в cелищі Тарутине, що в Одеській області, з табельної зброї застрелився військовий контрактної служби.

Про таке розповів начальник сектору з питань взаємодії зі ЗМІ Південного регіонального управління Держприкордонслужби Костянтин Кізім, повідомляє "Суспільне".

На початку травня на Одещині загинув прикордонник Костянтин Коняєв

20 липня близько 10 години військовослужбовець військової частини 3012 Національної гвардії України лейтенант Антон  Полушкін поранив себе з табельної зброї, повідомили в пресслужбі Південного оперативно-територіального об'єднання НГУ. 
 

Поділитися