20 листопада 2021 р. 21:35

В Ізмаїлі накрили цех з випуску підробленого алкоголю

В Ізмаїлі накрили цех з випуску підробленого алкоголю

Оперативні співробітники Ізмаїльського прикордонного загону та управління стратегічних розслідувань в Одеській області викрили підпільний цех з виготовлення контрафактної продукції у місті Ізмаїл. Про це повідомила пресслужба прикордонного загону. 

Під час обшуків у домоволодінні та мікроавтобусі зловмисників правоохоронці виявили понад 1,6 тонни сурогатного алкоголю (коньяк, горілка) та майже 6 тисяч пачок цигарок в асортименті без акцизних марок. Окрім цього, спільна група знайшла обладнання для розливу підакцизних товарів та порожні ємності. Ділки мали намір реалізувати цю продукцію у місті Ізмаїл.

Заходи проводились в рамках відкритого кримінального провадження за ч.2 ст. 199 «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів» та ч.1 ст. 204 «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» ККУ під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури.

Тривають слідчі дії.

Раніше предмети, які можуть мати культурну та історичну цінність, виявили прикордонники Ізмаїльського загону спільно з представниками митниці у поромному пункті пропуску «Орлівка» на півдні Одещини. Таку інформацію розповсюдило Південне регіональне управління ДПСУ. 

В пункті пропуску «Кучурган» в Одеській області прикордонники Подільського загону виявили підроблений реєстраційний документ на іноземний автомобіль. Про це повідомило Південне регіональне управління ДПСУ. 

В Одеському морському торговельному порту за допомогою службового собаки знайшли автоматичну гвинтівку, магазини та 8 набоїв різного калібру. Як повідомили у Держприкордонслужбі, зброю та боєприпаси знайшли в багажнику автомобіля «Форд», який прибув зі США.

В пункті пропуску «Кучурган» в Одеській області прикордонники Подільського загону виявили підроблений реєстраційний документ на іноземний автомобіль. Про це повідомило Південне регіональне управління ДПСУ.

Фото: Ізмаїльський прикордонний загін

Поділитися