16 січня 2021 р. 15:28

В центрі Одеси правоохоронці викрили черговий гральний заклад

В центрі Одеси правоохоронці викрили черговий гральний заклад

Пресслужба Одеської обласної прокуратури повідомила про припинення незаконної діяльності грального закладу у м. Одеса.

Так, учора, 15 січня, прокурори Одеської місцевої прокуратури № 3 спільно зі співробітниками районного відділу поліції провели обшук та встановили, що в приміщенні по вул. Грецька фактично функціонує гральний заклад.

Правоохоронці виявили та вилучили 23 системних блока, 23 монітора, комп’ютерні мишки, клавіатуру, чековий апарат, кошти, чеки та накладні.

Фото: пресслужба Одеської обласної прокуратури

Під час проведення обшуку в приміщенні закладу знаходились гравці.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділу поліції №2 Одеського районного управління поліції №1 ГУНП в Одеській області за ч. 1 ст. 203-2 КК України.

Нагадаємо, що правоохоронці склали 190 протоколів за ст. 44-3 КУпАП щодо незаконної роботи торговельних та розважальних закладів, салонів краси та інших підприємств.

Як повідомили у пресслужбі поліції, ще 881 постанову винесли за недотримання маскового режиму.

Також, вчора, 15 січня, через мінування дитячих садків одеситів просили забрати дітей додому. Поліцейські Одеси перевіряли інформацію про загрозу вибуху в дошкільних навчальних закладах міста, що в черговий раз надійшла до правоохоронців на електронну пошту. Як зазначили в поліції, цього разу йшлося про 185 садочків. 

Нагадаємо, що Одеська обласна прокуратура оголосила тендер для пошуку компанії, яка надасть послуги з охорони будівель прокуратури.

Згідно з оголошенням, аукціон з очікуваною вартістю закупівлі 3 мільйони 900 гривень відбудеться 29 січня. Компанія буде охороняти будівлі прокуратури з 1 березня по 31 грудня. 

Поділитися