10 травня 2021 р. 13:45

Тікав від копів та розбив дев'ять автівок: в Одесі затримали п'яного водія без прав

Тікав від копів та розбив дев'ять автівок: в Одесі затримали п'яного водія без прав

Вночі 10 травня на вулиці Академіка Бочарова в Одесі патрульні затримали водія Toyota в стані алкогольного сп'яніння, який врізався в 9 припаркованих автомобілів.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області.

За словами інспекторів, вночі їх увагу привернув автомобіль Toyota, який порушив правила дорожнього руху на вулиці Семена Палія. За допомогою гучномовця та спеціальних сигналів патрульні вимагали зупинити транспортний засіб, проте водій збільшив швидкість та намагався втекти.

Під час переслідування, на вулиці Академіка Бочарова порушник здійснив зіткнення з 9 автівками, які були припарковані на краю дороги. В результаті останнього зіткнення, автівка порушника пошкодилася настільки, що вже не могла рухатись далі.

Патрульні затримали водія. Спілкуючись з порушником, було виявлено у нього явні ознаки сп'яніння. Також, з'ясувалось, що громадянин ніколи не отримував водійського посвідчення.

Порушник пройшов огляд на стан сп'яніння за допомогою приладу Drager, результат склав 1,23 проміле вмісту алкоголю в крові.

Загалом протягом ночі патрульні виявили 18 водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп'яніння.

У День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні правопорядок в Одесі забезпечували понад 1,3 тис. поліцейських та гвардійців.

Нагадаємо, що в День перемоги поліцейські притягли до адміністративної відповідальності дев’ятьох осіб, на яких загалом складено дванадцять адміністративних протоколів та одну постанову. 

У місті Одеса проведено ритуал покладання вінка на воду на честь полеглих військових моряків у Другій світовій війні.

Поділитися