12 жовтня 2021 р. 10:45

Суд змусив поліцію розслідувати спробу охоронця заважати зйомці на пляжі

Суд змусив поліцію розслідувати спробу охоронця заважати зйомці на пляжі

Приморський районний суд зобов'язав поліцію розслідувати справу про спробу заборони активістці Катерині Маденс знімати правопорушення з боку орендарів пляжу та погрози з боку пляжної охорони. 

Про це Катерина Маденс повідомила на своїй сторінці в  Facebook. 

В той день активісти "Пляжного контролю Одеса" перевіряли пляж Bright on Beach Odessa. В ході перевірки виявилося, що у адміністрації пляжу немає документів, і співробітники поліції попросили Катерину Маденс з Юрієм Дяченко вести зйомку.  

Під час цієї зйомки на Юрія напала якась особа (ймовірно, власниця закладу). Коли Катерина Маденс почала фіксувати  правопорушення адміністрації пляжу, охоронець агентства "Самсон Групп-06" вдався до погроз активістці.

Нагадаємо, невідомий чоловік напав на знімальну групу телеканалу "Думська ТВ" під час зйомки сюжету про кафе "Лев", власники якого ніби не бажають платити за оренду.

Новопризначений очільник Національної поліції в Одеській області Микола Семенишин під час пресконференції з приводу свого призначення обіцяв співпрацювати з журналістами щодо захисту їх прав.

В лютому Суворовський районний суд Одеси визнав винним чоловіка, який агресивно заважав роботі журналістів на ринку «Північному».

Поділитися