28 вересня 2021 р. 12:36

Суд відправив у СІЗО підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП поліцейського

Суд відправив у СІЗО підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП поліцейського

Київський районний суд міста Одеси взяв під варту поліцейського, підозрюваного у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди.

Зазначеного правоохоронця відсторонили від займаної посади.

Про підозру слідчому одного з районних відділів поліції Одеси повідомили співробітники ДБР за сприяння внутрішньої безпеки Нацполіції.

Поліціейського підозрюють в тому, що 18 вересня він, керуючи власним автомобілем, проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора, внаслідок чого зіткнувся з іншою автівкою.

Водій згаданого авто загинув на місці. Поліцейський підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

Нагадаємо, 26 вересня дорожньо-транспортна пригода сталася у Тарутиному Болградського району, повідомило ГУНП в Одеській області. 

У серпні поточного року троє працівників поліції загинули, ще один травмований через дорожньо-транспортну пригоду, що сталася по дорозі з Татарбунар у Сарату в селі Зоря. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції в Одеській області. Автомобіль, в якому їхали у відрядження співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Одеській області з’їхав в кювет. 

У липні прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох поліцейських, обвинувачених у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула людина. 

Поділитися