16 липня 2021 р. 21:20

Столичні поліцейські затримали одеського судового експерта за підозрою у хабарництві

Столичні поліцейські затримали одеського судового експерта за підозрою у хабарництві

Прокурори спільно із слідчими Печерського управління поліції Києва затримали експерта комунальної установи «Одеське обласне бюро судово-медичної експертизи» на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди за надання висновку.

Про це повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури.  

За даними слідства, судовий експерт вимагав від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 25 тисяч гривень за надання експертного висновку із встановленням у ньому більш тяжкого ступеню тілесних ушкоджень.
 
У ході контролю за вчиненням злочину експерта затримали на «гарячому», одразу після одержання ним коштів. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та подальшого обрання запобіжного заходу. Наразі тривають першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.

Нагадаємо, прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно керівника одного з комунальних позашкільних навчальних спортивних закладів, підозрюваного у скоєнні корупційного злочину. 

Служба безпеки України затримала керівника одного з комунальних позашкільних спортивних навчальних закладів Одеської міської ради на систематичному отриманні хабарів. 

Служба безпеки України викрила посадовців центру кардіохірургії при Одеській обласній лікарні на отриманні хабарів, беручи з клієнтів до півмільйона гривень.

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали начальника сектору дізнання одного з відділень Березівського районного відділу поліції в Одеській області під час одержання неправомірної вигоди.

Слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування відносно колишнього працівника Роздільнянського районного сектору Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області.

Поділитися