07 червня 2021 р. 16:26

Стіки для нагрівання тютюну, через які ламали дно фури, "потягнули" на 2,5 мільйони

Стіки для нагрівання тютюну, через які ламали дно фури, "потягнули" на 2,5 мільйони

Завершилися перевірка та підрахунок товару, який виявили у двох вантажівках у Чорноморському порту. У сховках  рефрижераторів знайдено понад 42 тисячі пачок стіків, призначених для споживачів у Туреччині.

Як зазначили у Державній прикордонній службі, цікавим є той факт, що водії мали перевозити товар, який швидко псується, натомість автомобілі були завантажені полівінілхлоридом.

Учора у Чорноморському порту, за оперативною  інформацією співробітників ДПСУ, прикордонники Одеського загону спільно з співробітниками Департаменту стратегічних розслідувань  Нацполіції та митниці блокували спробу незаконного переміщення через кордон великої партії стіків для нагрівання тютюну.

Заходи щодо виявленого правопорушення документуються, на двох водіїв, громадян України, буде складено відповідні документи. Вартість виявленого та вилученого товару понад 2,5 млн грн. Також вилучено два причепи, сума їх оцінки склала 1,1 мільйона гривень.

Раніше двоє громадян РФ, заради відпочинку на Чорноморському узбережжі в Одесі, переплили Ворсклу, якою проходить українсько-російський кордон. 

У відділі прикордонної служби в cелищі Тарутине, що в Одеській області, з табельної зброї застрелився військовий контрактної служби. Начальник сектору з питань взаємодії зі ЗМІ Південного регіонального управління Держприкордонслужби Костянтин Кізім розповів, що самогубство – лише одна з попередніх версій, оскільки військовий міг загинути і внаслідок необережного поводження зі зброєю. 

24 травня трагічно загинув офіцер Державної прикордонної служби України. На початку травня на Одещині загинув прикордонник Костянтин Коняєв

Поділитися