29 січня 2021 р. 08:48

Справу про привласнення коштів під час ремонту школи в Кілійському районі скерували до суду

Справу про привласнення коштів під час ремонту школи в Кілійському районі скерували до суду

Прокурори Ізмаїльської місцевої прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно генерального директора одного з приватних підприємств, підозрюваного у службовому підробленні та привласненні бюджетних коштів в особливо великому розмірі, та інженера технічного нагляду одного з комунальних підприємств Кілійської міської ради, підозрюваного у службовому підробленні та сприянні в привласненні бюджетних коштів.

Про це повідомили у пресслужбі обласної прокуратури. 

За версією слідства, директор підприємства привласнив бюджетні кошти під час капітального ремонту крівлі навчального закладу у Кілійському районі.

З’ясовано, що підозрювані внесли до актів приймання виконаних будівельних робіт недостовірні відомості щодо обсягів фактично виконаних робіт та їх вартості, та підписали їх.

Внаслідок таких протиправних дій державі завдано 700 тис. грн збитків. 

Нагадаємо, Служба безпеки України викрила та блокувала схему незаконного переправлення моряків через державний кордон на тимчасово анексовану територію АР Крим.

Контррозвідники Служби безпеки України затримали на Одещині громадянина України, який проходив службу у створеному і контрольованому російськими спецслужбами так званому «Міністерству державної безпеки ЛНР». 

Також минулого року Військова прокуратура Одеського гарнізону скерувала до суду обвинувальний акт стосовно командира одного з підрозділів радіотехнічної бригади за фактом одержання хабаря.

Поділитися