06 липня 2021 р. 09:45

Одеситку обвинувачують в крадіжці й забудові земельної ділянки

Одеситку обвинувачують в крадіжці й забудові земельної ділянки

Прокурори Малиновської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно 39-річної одеситки, підозрюваної у самовільному зайнятті та забудові земельної ділянки.

Про це повідомили в пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

Слідством з’ясовано, що підприємлива громадянка незаконно захопила земельну ділянку площею понад 890 квадратних метрів по вулиці Бугаївській в Одесі, яку в подальшому передала у власність заснованого нею товариства в якості статутного внеску.

В подальшому на самовільно захопленій земельній ділянці здійснювалось будівництво нежитлового приміщення.

Жінка фактично використовувала ділянку без дозвільних документів на землю та будівництво, чим спричинила власнику землі – територіальній громаді Одеси в особі Одеської міської ради майже 2,5 мільйона гривень шкоди.

Під час досудового розслідування незаконну забудову знесено, самовільно захоплену земельну ділянку приведено у первинний стан.

Нагадаємо, Нерубайська сільська рада протиправно вилучила близько гектару землі у діючих військових частин Повітряних Сил та Командування Сил логістики збройних сил України.

Прокурори Суворовської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно 53-річного чоловіка, підозрюваного у самовільному зайнятті та забудові земельної ділянки.

Київський райсуд Одеси провів підготовче засідання по одній зі справ «Набережного кварталу». Обвинувачений - Ігор Плейзор - вищий голова кооперативу «Набережний квартал - Жаботинського».

Поділитися