16 липня 2021 р. 16:40

Справу підозрюваного в корупції директора спортшколи в Одесі скерували до суду

Справу підозрюваного в корупції директора спортшколи в Одесі скерували до суду

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно керівника одного з комунальних позашкільних навчальних спортивних закладів, підозрюваного у скоєнні корупційного злочину.

Як зазначають в пресслужбі прокуратури, слідством з’ясовано, що керівник організував схему поборів зі своїх підлеглих-тренерів, спонукаючи їх отримувати кошти від дітей, що займаються у спортшколі.

Під загрозою звільнення, з кожного тренера спортшколи, директор щомісячно отримував від 10 до 18 тисяч гривень. Кошти отримувались готівкою або на банківські картки, що використовував організатор схеми.

Правоохоронці затримали підозрюваного «на гарячому» під час одержання неправомірної вигоди від одного з тренерів.

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала керівника одного з комунальних позашкільних спортивних навчальних закладів Одеської міської ради на систематичному отриманні хабарів. 

Служба безпеки України викрила посадовців центру кардіохірургії при Одеській обласній лікарні на отриманні хабарів, беручи з клієнтів до півмільйона гривень.

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали начальника сектору дізнання одного з відділень Березівського районного відділу поліції в Одеській області під час одержання неправомірної вигоди.

Слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування відносно колишнього працівника Роздільнянського районного сектору Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області.

Поділитися