21 березня 2021 р. 19:01

Справу підозрюваного в хабарництві лісничого скерували в суд

Справу підозрюваного в хабарництві лісничого скерували в суд

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно лісничого одного з державних лісгоспів, підозрюваного  у скоєнні корупційного злочину.

Про це повідомили у Одеській обласній прокуратурі.

У жовтні минулого року лісника затримали «на гарячому» одразу після одержання 41 тисячі гривень хабара. Слідством з’ясовано, що підозрюваний отримав від фізичної особи неправомірні кошти за реалізацію лісоматеріалів твердої породи деревини без оформлення відповідних офіційних документів та дотримання законних процедур. 

Нагадаємо, у грудні минулого року прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох співробітників Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції України в Одеській області, які обвинувачуються  у вимаганні та отриманні хабаря.

Зловмисників затримали у липні поточного року одразу після одержання чергового переказу неправомірних коштів у розмірі 1 тис. 200 доларів США.

Також у грудні Одеська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно майстра лісу одного з державних підприємств на Одещині, який обвинувачується у скоєнні корупційного злочину.

Поділитися