12 серпня 2021 р. 21:35

Сільський староста з Ізмаїльського району відстрілювався від грабіжників

Сільський староста з Ізмаїльського району відстрілювався від грабіжників

Мешканець одного з сіл Кілійської об’єднаної територіальної громади повідомив поліцейським, що вночі, пошкодивши замок на дверях, до його будинку проникли троє невідомих осіб і почали шукати цінні речі.

Відповідну інформацію оприлюднила пресслужба Головного управління Національної поліції в Одеській області. 

59-річний чоловік схопив мисливську рушницю та попередив непроханих гостей, що вистрілить у них, якщо не підуть геть. Правопорушники не відреагували на слова господаря, і він, зробивши попереджувальний постріл у стелю, вистрілив у бік грабіжників. І тільки тоді зловмисники кинулися тікати.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що одного з імовірних правопорушників доставили до Болградської центральної лікарні із пораненням. Місце знаходження інших осіб наразі встановлюється. 

Як зазначають ЗМІ, зловмисники обрали не абияке помешкання, а намагалися вдертися до старости села Троїцьке Кілійської громади Олександра Лупоноса.  

Нагадаємо, раніше двоє озброєних молодиків залізли вночі 3 серпня в домівку голови однієї з об'єднаних громад Березівського району, щоб його пограбувати, але там їх очікували поліцейські.

Невідомий зловмисник у дворі багатоповерхівки на вулиці Малиновського вистрілив у чоловіка. Інцидент стався 3 серпня.

У липні група молодиків увійшла в будівлю бізнес-центру на вулиці Чорноморського козацтва в Одесі та заблокувала вхід до однієї з конференц-зал. 

У червні співробітники «Муніципальної варти» затримали та передали поліції чоловіка, який 15 червня о 19:33 розпочав стріляти з пістолета біля будівлі Одеської міської ради в центрі міста. 

У травні співробітники «Муніципальної варти» в Чорноморську відкрили вогонь на ураження по чоловіку, поранивши його в руку. 

Одразу дві надзвичайні події сталися в Одеській області вночі з 6 на 7 березня - стрілянина в центрі Одеси та пожежа на станції технічного обслуговування де також був готель.

Через постійні «мінування» в одеських школах замислилися про посилення заходів безпеки: тут хочуть встановити камери по периметру закладів, а також найняти охоронців з числа «Муніципальної варти». 

Поділитися