24 жовтня 2021 р. 22:11

Прикордонники викрили трьох іноземців із фальшивими візами

Прикордонники викрили трьох іноземців із фальшивими візами

В міжнародному аеропорту "Одеса" відмовили в перетині державного кордону України трьом громадянам Вірменії. Про це повідомила пресслужба Одеського прикордонного загону.

Чоловіки виявилися друзями та планували разом вилетіти з України до Угорщини, а згодом - до Польщі на заробітки. Однак прикордонники виявили, що у паспортах транзитних пасажирів проставлені підроблені візи. Як з’ясувалося згодом, громадяни Вірменії придбали "липові" документи в Єревані, заплативши за кожний по 1500 доларів США.

Наразі іноземцям відмовлено в перетині державного кордону України. Усіх трьох передано представникам Національної поліції для встановлення обставин правопорушення.

На ділянці дороги міжнародного значення М-15 "Одеса-Рені", яка проходить через територію Молдови (с. Паланка), як експеримент скасували діючий раніше режим пропуску за талонами. Про це повідомив начальник прес-служби Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України підполковник Костянтин Кізім.

 

Раніше Державна прикордонна служба та Морська охорона відомства зазначили, що в ситуації із танкером Delfi командиром корабля в повному обсязі вживалися всі вичерпні заходи відповідно до наданих йому повноважень. Таку заяву розповсюдив пресцентр Держприкордонслужби. 

У Навчальному центрі Морської охорони завершено черговий курс підвищення кваліфікації «Підготовка екіпажів кораблів з боротьби за живучість для молодшого персоналу», повідомив сайт Держприкордонслужби України. 

Під час огляду майна громадянина Австрії, який хотів залишити Україну через поромний пункт пропуску «Орлівка», прикордонники й митники виявили цікаві знахідки. Про це розповіла пресслужба Державної прикордонної служби. Отже, австрієць перевозив картину, обрамлену дерев’яною рамою золотистого кольору, із зображенням дівчини в червоній хустині. На полотні було зазначено прізвище, ймовірно, автора та дата – 1917 рік. А от книга була видана французькою і мала назву «Grands peintres de l'allemagne». Надрукована у Парижі 1891 року.

Поділитися