25 вересня 2021 р. 11:46

Правоохоронці затримали підозрюваного у викраденні дівчини в Одесі

Правоохоронці затримали підозрюваного у викраденні дівчини в Одесі

Поліцейські затримали молодика за підозрою у незаконному позбавленні волі та викраденні 19-річної одеситки.

Про це повідомили у Головному управління Нацполіції в Одеській області.

За інформацією правоохоронців, подія сталася на вулиці Михайла Грушевського - невідомий силоміць посадив дівчину в автівку і поїхав геть. До поліції звернулися очевидці, тож вже за годину був встановлений автомобіль правопорушника та визначений його маршрут. А згодом затримали і самого зловмисника

З’ясувалося, що протиправні дії відносно потерпілої вчинив її колишній хлопець. 21-річний молодик вивіз дівчину на київську трасу, де, застосовуючи силу, зажадав відновити стосунки. У разі відмови хлопець пригрозив, що замкне потерпілу у якомусь віддаленому населеному пункті. Дівчина вдала, що погодилася, і тоді правопорушник повернувся в Одесу та висадив її на одній з вулиць міста.

«Фігурант – одесит, який вже має судимості за майнові злочини. Зараз він знаходиться в слідчому ізоляторі, йому інкримінують незаконне позбавлення волі та викрадення людини із заподіянням їй фізичних ушкоджень, що передбачено ч.2 ст.146 Кримінального кодексу України. Згідно з законодавством, підозрюваному загрожує до п’яти років обмеження або позбавлення волі», - повідомив начальник слідчого відділу відділення поліції №4 Одеського районного управління поліції №1 Ярослав Клинч.

Нагадаємо, українські слідчі досі не отримали від німців кулю - доказ у справі щодо замаху на одеського активіста. 

Операція з видалення кулі з легкого лідера Одеської міської організації партії «Сила людей» Олега Михайлика, на якого у вересні 2018 року було скоєно замах, тривала в Мюнхені майже 5 годин. Він отримав проникаюче вогнепальне поранення плеча і грудної клітини.

У січні 2020 року Олег Михайлик заявляв, що поліцейські не дають його адвокату ознайомитися з матеріалами кримінального провадження вже півроку.

Нагадаємо також, правоохоронці затримали трьох підозрюваних у викраденні понад 400 тисяч доларів США на лісосмузі неподалік від Одеси. 

Поділитися