10 листопада 2021 р. 14:03

Правоохоронці вважають, що нічний клуб на одеському узбережжі підпалили

Правоохоронці вважають, що нічний клуб на одеському узбережжі підпалили

Слідчі Головного управління Національної поліції України в Одеській області кваліфікували пожежу у нічному клубі на одеському узбережжі як умисне знищення або пошкодження майна.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

"За інформацією працівників ДСНС, загоряння сталося внаслідок занесення джерела займання ззовні. Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування за ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють повні обставини події та осіб, які можуть бути до неї причетними", - йдеться в повідомленні.

 

Раніше власник закладу Юрій Ванник заявив, що причиною пожежі міг бути підпал.

"У світі жорсткої конкуренції нічого саме по собі не горить", - написав Юрій Ванник на особистій сторінці у Facebook.

Нагадаємо, нічний клуб «True Man Hot Boat», що розташовувався на пляжі «Дельфін» в Приморському районі Одеси, згорів вночі 9 листопада.

31 серпня рятувальники вимушені були знову гасити пожежу на звалищі що за межами села Абрикосове, Шабської територіальної громади Білгород-Дністровського району. 

Зазначимо, що 17 серпня тут же вирувала пожежа. І також підозрювали підпал.

Одеські рятувальники ввечері 14 червня ліквідували загоряння в будівлі покинутого санаторію «Червоні зорі» на вулиці Бернардацці. За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, про пожежу рятувальники дізналися  19:19, а прибувши на місце виклику, вони встановили загоряння в закинутій будівлі на четвертому поверсі.

Це третя за п'ять років пожежа в покинутому санаторії. 25 вересня 2018 року один з корпусів санаторію також горів. А листопаді 2017 року згорів вщент. 

Нагадаємо, 4 червня минулого, 2020 року, поліція повідомила про затримку державного регістратора, який допоміг свого часу відвести у законного власника - ПАТ «Укрпрофоздоровниця» - одеський санаторій «Червоні зорі» на вулиці Бернардацці.

Поділитися