29 березня 2021 р. 20:19

Посадовця Одеської виправної колонії звинувачують в отриманні хабаря

Посадовця Одеської виправної колонії звинувачують в отриманні хабаря

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно заступника начальника однієї з пенітенціарних установ Одеської області, підозрюваного у корупції.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

Посадовець установи вимагав та одержав від засудженого, через його родичів, 1200 доларів США хабаря за підготовку клопотання щодо його умовно-дострокового звільнення від подальшого відбування покарання та скерування до суду.

Нагадаємо, Приморський районний суд Одеси виправдав колишнього слідчого з особливо важливих справ прокуратури Одеської області, у якого зник цінний речовий доказ у гучній корупційній справі - 220,6 тисяч гривень.

Співробітники поліції затримали в Одесі заступника начальника управління територіального підрозділу Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів під час отримання хабаря. 

Іллічівський міський суд Одеської області виправдав колишнього виконуючого обов`язки заступника начальника Одеської митниці ДФС та начальника митного поста «Чорноморський», якого обвинувачували в отриманні хабаря. 

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно лісничого одного з державних лісгоспів, підозрюваного  у скоєнні корупційного злочину.

Вищий антикорупційний суд продовжив до 10 травня строк обов'язків колишнього начальника Головного управління Національної поліції України в Одеській області Дмитра Головіна та бізнесмена Олександра Чудакова, яких Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у заволодінні цигарками. 

Поділитися