13 січня 2021 р. 18:58

Поліція шість годин перевіряла інформацію про масове замінування дитячих садків в Одесі

Поліція шість годин перевіряла інформацію про масове замінування дитячих садків в Одесі

Перевірку 26 дошкільних закладів, щодо яких в поліцію повідомили, що вони  заміновані правоохоронці завершили лише о 16:50, за її результатами небезпечних предметів чи речовин виявлено не було.

Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції в Одеській області. 

За даними правоохоронців, негативними виявилися також результати перевірки будівлі Малиновського суду та Обласної прокуратури, які також стали об'єктами атаки телефонних хуліганів. Щоправда, на ці будівлі витратили менше часу. Їх перевірку завершили до 12:20. 

Інформація про вибухові пристрої, що нібито закладені у дитячих садах та державних установах надійшла до поліції о 10:30.

Нагадаємо, в листопаді минулого року дитячі сади та школи Одеси неодноразово атакували телефонні терористи. Так поліцейські перевіряли інформацію про замінування десяти шкіл Одеси, яка надійшла на електронну адресу поліції зранку 27 листопада.

Інформація про можливе знаходження вибухових пристроїв в п'яти школах Одеси надійшла на електронну адресу поліції 26 листопада.

24 листопада, інформація про заміновані чотири навчальні заклади у Малиновському, Приморському та Суворовському районах міста надійшла на електронну адресу поліції. 

Тоді учнів деяких «замінованих» шкіл в Одесі відправили додому. Проте жодного разу вибухівку не знайшли.

Поділитися