25 серпня 2021 р. 13:22

Поліція проводить службову перевірку через гонитву зі стріляниною в Рені

Поліція проводить службову перевірку через гонитву зі стріляниною в Рені

Головне управління Національної поліції в Одеській області призначило службову перевірку через заяву про гонитву, яку влаштували поліцейські в Рені Ізмаїльського району. 

Про це ІзбірКому повідомили у поліції.

Як зазначає видання "За Закон", інцидент стався 20 серпня. Поліцейські гналися за чоловіком на мопеді та навіть стріляли в нього ніби-то з травматичної зброї. 

"У гонитві за скутером поліція злетіла в кювет і просила селян витягнути авто... Їм допомогли, але поліція настійно просила не фотографувати і не знімати на відео", - зазначається на сторінці видання у Facebook.

Нагадаємо, одеські поліцейські повідомили про притягання до відповідальності порушників публічного порядку в Аркадії, які розпочали конфлікт зі співробітниками приватної охорони, погрожуючи їм фізичною розправою.  

Поліція кваліфікувала розвішування банерів з образами на адресу президента України Володимира Зеленського, що 24 серпня з'явилися у декількох районах Одеси, як хуліганство. 

23 серпня, під час розгортання прапора України на Потьомкінських сходах чоловік поводив себе зухвало й провокував конфлікт із громадянами, які долучилися до заходу. 

Поділитися