10 вересня 2021 р. 09:37

Поліція поки не вирішила, як кваліфікувати напад на ексдепутата районної ради на Одещині

Поліція поки не вирішила, як кваліфікувати напад на ексдепутата районної ради на Одещині

Чотири невідомих напали на колишнього депутата Лиманської районної ради Сергія Кривенка, його побили та відібрали 48 тисяч гривень.

Про це постраждалий повідомив на своїй сторінці у Facebook. 

За його словами, нападники передали йому "привіт від Андрія", тому він впевнений, що організатором цієї атаки є співвласник ресторану "Яхта" Андрій Заричанський, який ніби таким чином намагається змусити Сергія Кривенка, відмовитися від його частини власності цього ресторану, яка складає 20%. 

Як зазначили ІзбірКому в поліції, на місце виїжджала оперативна група, тож наразі вирішується питання про внесення інформації в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Поліція визначається із кваліфікацією події. 

Нападники втекли на автомобілі Toyota чорного кольору. Сергій Кривенко також розкритикував роботу поліції та зазначив, що не довіряє правоохоронцям. 

"Відео є у поліцейських, встановлено машину та реальні держномери Тойота Камрі чорного кольору. Машина катається Одесою. Відео потримаю, обов'язково скину. На поліцію Одеської області в мене немає надії. Вони мені набої підкинули на замовлення Заричанського. Не бажають розслідувати крадіжку грошей з мого розрахункового рахунку. Підозрюю, що деякі поліцейські з команди Беха (колишній очільник Головного упраління Напціональної поліції в Одеській області, - ред.) зацікавлені у не розкритті цього злочину, надія лише на нового очільника поліції області", - зазначив Сергій Кривенко.

.  

Андрія Заричанського деякі ЗМІ називають "товарищем Зеленського", він володіє також ресторанами "Облака" та "Гранат".  

Нагадаємо, Приморський суд Одеси обрав в якості 13 представників організації "Традиція та Порядок" запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Відповідне рішення суд ухвалив 30 серпня.  

Поділитися