30 листопада 2021 р. 20:16

Поліцейські розслідують можливе самогубство учня спортивного ліцею

Поліцейські розслідують можливе самогубство учня спортивного ліцею

Сьогодні, 30 листопада, у ліцеї «Олімпієць» знайшли мертвим 15-річного підлітка.

За даними Нацполіції, юнака виявила вихователька у вбиральні повішеним.

"Трагедія в ліцеї Олімпієць. Втратила життя дитина, хлопець 15 років. Трагедія для всіх, хто працює з дітьми, освітян, однолітків. Ведеться слідство. Тому причини, з яких це сталося, називати зараз неможливо. Ми працюємо разом з поліцією. З однокласниками також поруч психологи Департаменту, бо діти пережили серйозний стрес", - прокоментувала подію директорка Департаменту освіти та науки Олена Буйневич

Слідчі Головного управління Національної поліції України в Одеській області внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом загибелі учня.

Подію кваліфікували за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України ("Умисне вбивство") з позначкою "самогубство".

Нагадаємо, у липні в одному з одеських Telegram-каналів з'явилось фото повішеної людини. Автор допису стверджував, що на світлині начебто зображений заступник начальника управління патрульної поліції Ізмаїла Іван Митькин, який, згідно з повідомленнями у соцмережах і місцевих масмедіа, позичив у колег 300 тисяч доларів США і напередодні зник.

У травні у відділі прикордонної служби в cелищі Тарутине, що в Одеській області, з табельної зброї застрелився військовий контрактної служби.

На початку травня на Одещині загинув прикордонник Костянтин Коняєв

20 липня близько 10 години військовослужбовець військової частини 3012 Національної гвардії України лейтенант Антон  Полушкін поранив себе з табельної зброї, повідомили в пресслужбі Південного оперативно-територіального об'єднання НГУ. 

Поділитися