17 грудня 2021 р. 16:11

Підприємців з Одещини судитимуть за незаконне використання запатентованого виробу

Підприємців з Одещини судитимуть за незаконне використання запатентованого виробу

Прокурори Київської окружної прокуратури міста Одеса скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох засновників та керівника підприємства за фактом незаконного використання підприємством корисної моделі, запатентованої іншим суб’єктом господарювання.

Як повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури, слідством з’ясовано, що одне із підприємств Одеси без відповідної ліцензії на використання патенту виготовляло та реалізовувало індикаторні пломби, що застосовуються з метою захисту будь-яких об’єктів від несанкціонованого втручання.

Фірма також приймала участь у здійсненні державних закупівель.

Замовниками такої продукції стали близько 50 підприємств, зокрема, державне підприємство "Укрпошта" та авіакомпанія "МАУ".

Під час санкціонованого обшуку у приміщенні підприємства виявлено та вилучено готову продукцію, комплектуючі, сировину та обладнання для їх виготовлення.

Нагадаємо, прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно слідчого та оперуповноваженого одного із райвідділів поліції на Одещині, обвинувачених у корупції.

Одеські правоохоронці направили до суду обвинувачення інженеру технічного нагляду за реставрацією будинку Руссова, якого обвинувачують у підробленні офіційних документів та пособництві в привласненні чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому за попередньою змовою в особливо великих розмірах.

Прокурори Суворовської окружної прокуратури Одеси скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора підрядної компанії за фактом службового підроблення та привласнення бюджетних коштів.

Раніше прокурори Київської окружної прокуратури Одеси скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора будівельної організації, обвинуваченого у службовому підробленні та привласненні бюджетних коштів.

Поділитися