25 травня 2021 р. 20:41

Підозрювану у насильстві над дітьми педагогиню одеський суд відправив у СІЗО

Підозрювану у насильстві над дітьми педагогиню одеський суд відправив у СІЗО

Київський районний суд міста Одеси взяв під варту жінку-педагога, підозрювану в сексуальному насильстві над малолітніми дітьми.

Йдеться про 53-річну жінку, яка, за даними слідства, маючи педагогічну освіту, за місцем свого мешкання займалась підготовкою дітей до школи. Індивідуальні приватні уроки «психолога-логопеда», що тривали годину двічі на тиждень, надавались малечі віком від 3 до 10 років.

Під час проведення приватних зайнять «педагогом» у її чоловіка виник умисел, направлений на задоволення своєї статевої пристрасті з малолітніми відвідувачами зайнять.

З цією метою 57-річний чоловік вступив у злочинну змову зі своєю дружиною, яка володіючи відповідними педагогічними навичками у спілкуванні з дітьми та спеціальними знаннями у галузі дитячої психології, створила своєму чоловіку прийнятні умови для скоєння злочину, тим самим позбавивши потерпілих можливості уникнути сексуального насилля.

21 травня ювенальні прокурори Одеської обласної прокуратури повідомили сімейній парі про підозру.

Нагадаємо, адвокати розшукують законних представників двох потерпілих дітей у кримінальній справі про ймовірне розбещення неповнолітніх у Ізмаїльському спеціалізованому будинку дитини. 

На початку вересня 2020 року поліція почала розслідувати ймовірне розбещення неповнолітніх у дитячому будинку в Ізмаїлі. Підозрюваною особою у кримінальному провадженні є керівник будинку дитини. За інформацією Ізмаїльського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД), тоді ж за зверненням тимчасово виконуючої обов’язки генерального директора цього закладу Центр залучив трьох адвокатів для представництва інтересів трьох потерпілих малолітніх дітей. Однак у грудні минулого року всі адвокати втратили зв’язок з потерпілими.

Прокурори Ізмаїльської місцевої прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора спеціалізованого будинку дитини на Одещині, підозрюваного у сексуальному насильстві та розбещенні малолітніх.

Раніше суд взяв під варту директора спеціалізованого будинку дитини в Ізмаїлі, підозрюваного у сексуальному насильстві та розбещенні малолітніх.

Поділитися