06 листопада 2021 р. 13:11

Під Одесою скоїли напад на депутата з Херсонщини

Під Одесою скоїли напад на депутата з Херсонщини

У передмісті Одеси невідомі зупинили автомобіль депутата однієї з ОТГ Херсонщини, на чоловіка та його дружину напали і спричинили тілесні ушкодження.  

Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Наразі чоловік знаходиться у важкому стані в медичному закладі, за його життя борються лікарі. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до злочину. За даними правоохоронців, зловмисникам загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі. 

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження)  Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, патрульні поліцейські за 9 місяців 2021 року зафіксували в Одесі 120 дорожньо-транспортних пригод за участю водіїв у нетверезому стані.

Нагадаємо також, поліцейські затримали водія, причетного до масштабної дорожньо-транспортної пригоди за участю п'яти автівок, що сталася 20 жовтня на расі Одеса-Київ. 

До цього співробітники поліції обмежили рух трасою Одеса-Київ через зіткнення автівок на 313 кілометрі автодороги неподалік селища Любашівка.

Фото: Головне управління Нацполіції в Одеській області

Поділитися