12 червня 2021 р. 21:36

Патрульні врятували чоловіка, який хотів стрибнути з мосту

Патрульні врятували чоловіка, який хотів стрибнути з мосту

Поліцейські завадили одеситу покінчити життя самогубством, викинувшись з Іванівського мосту.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Одеської області.

Чоловіка на мосту помітили заступник командира роти Ігор Чабан та Роман Гайдан, які здійснювали патрулювання. Одесит наказав не наближатися й погрожував скоїти самогубство. Він розповів поліцейським про складні життєві обставини, які спонукали його до такого вчинку.

Охоронці порядку підтримували контакт з чоловіком та просили не робити непоправного, а коли той на мить відволікся, патрульні схопили чоловіка за руки та витягли через огорожу, відтягнувши його на безпечну відстань від захисної огороди мосту.

На місце події патрульні поліцейські викликали медиків, врятованого шпиталізували.

Нагадаємо, Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова звернулася до голови Національної поліції України з вимогою об’єктивного та неупередженого розслідування ситуації з трьома пацієнтами Одеського обласного медичного центру психічного здоров'я, яких виявили на одному з міських кладовищ.

Керівниця національного природного парку «Тузловські лимани» Ірина Вихристюк звернулась до ДБР із заявою про притягнення до кримінальної відповідальності деяких співробітників Татарбунарського відділення поліції.

Нагадаємо, співробітники поліції 9 червня заїхали на територію Національного природнього парку "Тузлівські лимани" через роботи, що вела адміністрація парку задля поєднання Тузлівського лиману з Чорним морем.

Раніше на своїй сторінці в Facebook Іван Русєв вже писав про те, що поліція кілька разів відвідувала Нацпарк.

Поділитися