04 серпня 2021 р. 11:52

Озброєні зловмисники намагалися пограбувати голову громади в Березівському районі

Озброєні зловмисники намагалися пограбувати голову громади в Березівському районі

Двоє озброєних молодиків залізли вночі 3 серпня в домівку голови однієї з об'єднаних громад Березівського району, щоб його пограбувати, але там їх очікували поліцейські.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області.

За даними відомства, про те, що готується пограбування, правоохоронці дізналися заздалегідь. Їм повідомили, що  29-річний мешканець Миколаївщини, з метою заволодіння коштами, підшукує спільника для скоєння розбійного нападу на житло посадовця.

Спільники чітко розподілили між собою ролі, озброїлись вогнепальною зброєю та іншим предметами так званого «набору розбійника» (маски, пальчатки, скотч).

Учасники нападу вночі проникли до помешкання потерпілої, проте відразу зловмисники, незважаючи на озброєний опір, були затримані правоохоронцями.

Один із нападників використовував підроблений паспорт громадянина України. Насправді він є 27-річним мешканцем Одеської області, який вже розшукується правоохоронцями за аналогічний злочин.

Нагадаємо, невідомий зловмисник у дворі багатоповерхівки на вулиці Малиновського вистрілив у чоловіка. Інцидент стався 3 серпня.

У липні група молодиків увійшла в будівлю бізнес-центру на вулиці Чорноморського козацтва в Одесі та заблокувала вхід до однієї з конференц-зал. 

У червні співробітники «Муніципальної варти» затримали та передали поліції чоловіка, який 15 червня о 19:33 розпочав стріляти з пістолета біля будівлі Одеської міської ради в центрі міста. 

У травні співробітники «Муніципальної варти» в Чорноморську відкрили вогонь на ураження по чоловіку, поранивши його в руку. 

Одразу дві надзвичайні події сталися в Одеській області вночі з 6 на 7 березня - стрілянина в центрі Одеси та пожежа на станції технічного обслуговування де також був готель.

Через постійні «мінування» в одеських школах замислилися про посилення заходів безпеки: тут хочуть встановити камери по периметру закладів, а також найняти охоронців з числа «Муніципальної варти». 

Поділитися