14 травня 2021 р. 21:12

Одеську податківицю судитимуть за оформлення фейкових карток платників податків

Одеську податківицю судитимуть за оформлення фейкових карток платників податків

Слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування відносно працівниці Біляївської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби в Одеській області.

Як зазначили у ДБР, упродовж 2016-2018 років працівниця податкової виготовила та видала членам організованого злочинного угруповання реєстраційні картки платників податків, які були оформлені на 53 вигаданих особи.

Використовуючи ці картки, члени ОЗГ незаконно оформили та отримали державну соціальну допомогу при народженні дитини, допомогу матерям – одиначкам та малозабезпеченим сім’ям.

Загальна сума одержаних коштів складає понад 7 мільйонів гривень.

Працівниця податкової обвинувачується у службовому підробленні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України).

12 травня 2021 року до Біляївського районного суду Одеської області направлено обвинувальний акт.

Їй загрожує покарання у вигляді обмеження волі до 3 років з позбавленням права займати певні посади або займатися певною службовою діяльністю на строк до 3 років.

Нагадаємо, директора приватного підприємства в Одеській області підозрюють у незаконному видобуванні корисних копалин місцевого значення, що створило небезпеку для життя, здоров'я людей, довкілля та інші тяжкі наслідки.

Служба безпеки України затримала керівника одного з комунальних позашкільних спортивних навчальних закладів Одеської міської ради на систематичному отриманні хабарів.

Виконувача обов’язків начальника філії «Південна» концерну «Військторгсервіс» затримали за хабар у 40 тисяч доларів США (понад 1 мільйон гривень), повідомляє Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Південного регіону.

Слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування відносно колишнього працівника Роздільнянського районного сектору Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області. 

Поділитися