04 серпня 2021 р. 11:18

Невідомий чоловік погрожував підірвати гранату в будівлі Кабінету Міністрів України

Невідомий чоловік погрожував підірвати гранату в будівлі Кабінету Міністрів України

Невідомий чоловік напередодні засідання Кабінету Міністрів України увійшов у будівлю з гранатою та погрожував підірвати її. 

Відео інциденту оприлюднили в соціальних мережах, а інформацію підтвердили в поліції Києва,  повідомив "Інтерфакс-Україна".

"Так, надійшов такий виклик, на місці працюють правоохоронці", - повідомили у столичному главку.

У Кабінеті Міністрів України не коментують те, що відбувається, питанням опікується Міністерство внутрішніх справ України і поліція. Також зазначили, що підготовка до засідання Кабміну відбувається у звичайному режимі.

Депутат Ірпінської міськради Ігор Головенко заявив, що людина, що загрожує підірвати будівлю, нібито є ветераном АТО та інвалідом війни.

Зараз урядовий квартал перекритий. На місце прибула поліція і батальйони спецпризначення. З будівлі Кабміну евакуюють людей.

Чоловіка вже затримали.

Нагадаємо, в липні у відділенні пошти на Миколаївській дорозі стався вибух саморобного пристрою в комірці для зберігання посилок.

До правоохоронців надійшло анонімне повідомлення про загрозу вибуху у будівлі Одеської міської ради на Думській площі. 

Раніше в будинку на вулиці Кінній знайшли гранату РГД-5, прикріплену до газової труби.

Приморський районний суд Одеси засудив на два роки позбавлення волі чоловіка, який 28 лютого 2020 року, перебуваючи під конвоєм, зумів пронести в залу засідань суду муляж гранати, та погрожував підірвати присутніх та себе.

Поділитися