14 грудня 2021 р. 22:08

Начальника одного з райвідділів поліції на Одещині судитимуть за спробу продати крадене авто

Начальника одного з райвідділів поліції на Одещині судитимуть за спробу продати крадене авто

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно начальника одного з райвідділів поліції в Одеській області за фактом зловживання службовим становищем.

Як повідомили у пресслужбі прокуратури, слідством з’ясовано, що поліцейський з метою одержання неправомірної вигоди для третьої особи, використовуючи своє службове становище, незаконно передав нібито представнику іноземної юридичної особи елітний позашляховик марки Range Rover, який перебував у міжнародному розшуку Інтерполу як викрадений на території Великої Британії.

Вказаний автомобіль затримали співробітники прикордонного загону ПРУ ДПС України в одному з міжнародних пунктів пропуску та передали до відділу поліції ГУНП в Одеській області для подальшого зберігання до отримання офіційних роз’яснень Генерального секретаріату Інтерполу.

Нагадаємо, раніше прокурори Суворовської окружної прокуратури Одеси скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора підрядної компанії за фактом службового підроблення та привласнення бюджетних коштів. 

Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершили спецрозслідування стосовно ексміністра екології та природних ресурсів часів президента Януковича Миколи Злочевського, підозрюваного в організації спроби підкупу керівництва антикорупційних органів задля закриття кримінального провадження стосовно нього. 

Слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування стосовно колишньої тимчасово виконуючої обов'язки завідувача сектору одного з митних постів Одеської митниці, яка штучно занизила вартість китайських товарів під час оформлення.

Поділитися