15 квітня 2021 р. 18:22

Начальник сектору водної поліції в Одесі отримав 5 тисяч доларів за закриття кримінального провадження

Начальник сектору водної поліції в Одесі отримав 5 тисяч доларів за закриття кримінального провадження

Начальника сектору водної поліції відділу реагування патрульної поліції одного із райвідділів поліції на Одещині затримали під час одержання 5 тис дол США імовірно хабаря. 

Про це повідомили у пресслужбі Офісу генерального прокурора України.

За даними слідства, правоохоронець вимагав та одержав хабар за непритягненя громадянина до кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження за фактом захоплення земельної ділянки.

Наразі вирішуються питання щодо оголошення поліцейському про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Операцію з викриття провели прокурори спільно зі слідчими територіального управління ДБР, розташованого у Миколаєві, за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Одеській області.

Нагадаємо, суддя Приморського районного суду Одеси Віктор Іванов поскаржився Вищій раді правосуддя та поліції на те, що його неправдиво звинуватили у вимаганні хабаря.

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Одеській області затримали начальника одного з відділень територіального центру Міністерства оборони одразу після одержання 6 тисяч доларів США у якості другої частини від обумовленої суми неправомірної вигоди.

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру начальнику одного з управлінь Державного агентства рибного господарства в Одесі. 

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали 26-річного оперуповноваженого Управління стратегічних розслідувань в Одеській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України під час одержання другої частини неправомірної вигоди. 

Поділитися