30 вересня 2021 р. 18:19

На Одещині поліцейські ліквідували стрільця з рушницею і гранатою

На Одещині поліцейські ліквідували стрільця з рушницею і гранатою

Поліцейські застрелили мешканця одного з населених пунктів Подільського району Одеської області, який влаштував на вулиці села стрілянину з рушниці.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області. 

Про стрілянину на вулиці села поліцейських сповістили місцеві жителі. На місце події негайно вирушили дільничні офіцери, які на той час відпрацьовували власників зброї у сусідньому населеному пункті. 

Правоохоронці встановили, що стрілянину з обрізу мисливської рушниці влаштував житель цього села. Під час перемовин з поліцейськими зловмисник кілька разів вистрілив у їхній бік та пошкодив автомобіль одного з правоохоронців. У відповідь поліцейськими також була застосована вогнепальна зброя. 

За кілька хвилин правопорушник зайшов до чужого будинку та з погрозами вигнав господарів. А потім знову вийшов на вулицю та, озброєний обрізом і гранатою, попрямував до будинку, у якому мешкає жінка з дітьми. Щоб запобігти небезпеці, що загрожувала людям, працівники поліції знешкодили зловмисника.

Поліцейська спецоперація завершена. Вибухотехніки розрядили гранату РГД-5, яку загиблий зловмисник затиснув у руці. Зараз триває огляд місця події слідчо-оперативною групою. Тіло правопорушника буде направлене на експертизу. 

Нагадаємо, поліцейські розслідують вбивство 36-річного чоловіка у Затоці. Як повідомили в Нацполіції, стрілянина сталася в одному з місцевих барів.

Прокурори Доброславської окружної прокуратури скерували до Комінтернівського районного суду обвинувальний акт стосовно 24-річного чоловіка, обвинуваченого у хуліганстві та незаконному поводженні зі зброєю. 

Мешканець одного з сіл Кілійської об’єднаної територіальної громади повідомив поліцейським, що вночі, пошкодивши замок на дверях, до його будинку проникли троє невідомих осіб і почали шукати цінні речі. 

Поділитися