05 липня 2021 р. 15:23

На Одещині побили лопатою мати заступника виконавчого директора від України в МВФ

На Одещині побили лопатою мати заступника виконавчого директора від України в МВФ

Невідомий сильно побив на дачі в курортному селі Кароліно-Бугаз Білгород-Дністровського району Одеської області 80-річну матір заступника виконавчого директора від України в Міжнародному валютному фонді Владислава Рашкована.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook. 

За його словами, нападник спочатку напав на літню жінку зі спини, вдаривши лопатою по голові. Потім, коли вона впала, бив її лопатою, потім ногами по обличчю, після чого вкрав золотий ланцюжок з шиї і втік.

"Врятувало диво і сусіди, які викликали швидку і поліцію. Поліція спрацювала відмінно - злочинця зловили ... маму оглянули в лікарні, зробили всі тести. Вона приходить до тями ...хоча сусіди кажуть, що ситуація не дуже проста… Я ніколи не пишу про погане у себе на сторінці. І зараз теж не про це. Просто бережіть батьків і, якщо ви далеко, просіть їх все ж дзвонити, коли в їхньому житті відбуваються нещастя. Їх нещастя часто стають нашими", - повідомив Рашкован.

Наразі поліцейські вже затримали нападника. 

Нагадаємо, зіткнення представників товариства з обмеженою відповідальністю «Олімпекс транс» із групою людей під керівництвом народного депутата Артема Дмитрука та представника кооперативу «Набережний Квартал – Жаботинського» сталося на будівельному майданчику 29 травня. 

Журналіста газети "Зелений лист" Юрія Дяченка вдарили в область паху під час спроби попасти на сесію Красносільської сільської ради біля меж Одеси.

Журналісти місцевих медіа скаржаться на закритість місцевої влади і вибірковість допуску на заходи під час пандемії COVID-19.

Нагадаємо також, що голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький публічно підтримав обмеження доступу журналістів до приміщень адміністрації та облради. 

Наразі обмеження через суд оскаржує головний редактор видання ІзбірКом Валерій Болган. Одним із відповідачів у справі є й голова Одеської ОДА. Утім сам Гриневецький вважає, що пропуск журналістів в умовах пандемії варто зробити "ще жорсткішим".

Поділитися